UMPSA anjur 6th UMPSA East Coast Handball Championship & International Invitation (6UECC) - Wan Nur Iwani Awatif, Wan Ahmad Yani (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 7 November 2024 – Sebanyak 28 pasukan lelaki dan 12 pasukan wanita daripada seluruh Malaysia dan negara-negara Asia Tenggara telah menyertai Kejohanan 6th UMPSA East Coast Handball Championship & International Invitation (6UECC) anjuran Kelab Bola Baling Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Pusat Sukan UMPSA, Akademi A.D.A.B UMPSA dan Persekutuan Bola Baling Malaysia di Kompleks Sukan Universiti, UMPSA Kampus Gambang.