Program Community Outreach di 3 daerah Pahang perkasakan pendidikan berasaskan teknologi dengan komuniti - Hafizoah, Kassim; Azwin Arif, Abdul Rahim; Nor Yazi, Khamis (UMPSA, 2024)
MARAN, 10 Oktober 2024 – Pusat Bahasa Moden (PBM) dengan kerjasama Institut Pengajian Siswazah (IPS), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah mengadakan program Community Outreach @PPD di tiga daerah negeri Pahang iaitu Maran, Temerloh dan Bera.