3 Guru Bahasa Kanan UMPSA berjaya genggam ijazah sarjana - Jamilah Bebe, Mohamad; Rosnani, Ismail; Siti Ainun Jariyah, Hassan; Nurkarimah, Yusof (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 - Kesibukan bekerja dan pada masa yang sama menyambung pengajian sarjana bukan halangan bagi tiga orang Guru Bahasa Kanan, Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) untuk menamatkan pengajian ijazah sarjana secara separuh masa.