Hanya tahu membaca semasa di tingkatan 2, Ali Pengurus Ladang dari Sabah berjaya genggam segulung ijazah - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 Oktober 2024 – Hanya tahu membaca semasa berada di tingkatan dua, Ali Asman@Edit Jailani, 49 selalu menjadi bahan ejekan kawan-kawan dan guru.