Noor Haziah raikan kejayaan tanpa bapa disisi - Noraini, Yusoff (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 – Hari konvokesyen merupakan detik yang bersejarah buat para graduan dan keluarga meraikan kejayaan mereka setelah penat lelah menuntut ilmu selama beberapa tahun akhirnya terbalas dengan kejayaan.