UMPSA pertama kali raikan graduasi ijazah dual dengan Kazakh National Agrarian Research University (KazNARU) - Jamilah Bebe, Mohamad; Nurkarimah, Yusof; Rosnani, Ismail (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Buat julung kalinya, Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19 meraikan pelajar ijazah dual di antara UMPSA dengan Kazakh National Agrarian Research University (KazNARU), Kazakhstan.