47 graduan terima Diploma CBTM tingkat kompetensi bakat kepimpinan - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan pencapaian seramai 47 graduan daripada Program Diploma Profesional Pengurusan Bakat Berasaskan Kompetensi, dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19 yang berjaya menamatkan program ini pada tahun ini.