Sean Kendrick Soh terima Verein Deutscher Ingenieure Award (Association of German Engineers) kini sambung pelajaran di Oxford Brookes University, UK - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Mendapat keputusan yang cemerlang dengan Purata Nilai Gred Kumulatif (PNGK) 3.78, penerima Verein Deutscher Ingenieure Award (Association of German Engineers), Sean Kendrick Soh, 24 berbangga dan bersyukur apabila berpeluang menyambungkan pelajaran dalam MSc Racing Engine Systems di Oxford Brookes University (OBU), United Kingdom.