Muhammad Ishfahan dan Nurul Eshfahanny pasangan adik beradik kongsi pentas Konvokesyen UMPSA Ke-19 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 - Pasangan adik-beradik melakar sejarah manis apabila berkongsi pentas dan kegembiraan selepas masing-masing menerima diploma dan ijazah pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19.