3 graduan perintis program ijazah dual UMPSA dan Kazakh National Agrarian Research University (KazNARU) bergraduasi - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Seramai tiga orang graduan menerima ijazah dual Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Kazakh National Agrarian Research University (KazNARU), Kazakhstan dalam program Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan Bioteknologi Industri dengan Kepujian iaitu seorang dari UMPSA dan dua orang lagi dari KazNARU.