Nurhasniza berjaya tamatkan Ijazah Doktor Falsafah Fast Track - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 Oktober 2024 – Nurhasniza Mamajan Khan, 27 menerima Ijazah Doktor Falsafah (PhD) daripada Kebawah Duli Paduka Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, Pro-Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) pada sesi pertama Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-19 yang telah berlangsung di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini.