5 graduan UMPSA anak Pahang penerima Hadiah Kecemerlangan Yayasan Pahang - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Seramai lima orang graduan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang merupakan anak Pahang telah diiktiraf sebagai penerima Hadiah Kecemerlangan oleh Yayasan Pahang kerana menunjukkan pencapaian cemerlang dalam bidang akademik dan aktiviti kokurikulum.