Profesor Dato’ Sri Dr. Daing Nasir Ibrahim terima gelaran Profesor Emeritus UMPSA - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 - Mantan Naib Canselor Ketiga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato’ Sri Dr. Daing Mohd. Nasir Daing Ibrahim dianugerahkan gelaran Profesor Emeritus yang merupakan penganugerahan tertinggi akademik atas pelbagai sumbangan yang telah dicurahkan kepada universiti dan pendidikan tinggi negara.