Pecah Tradisi Keluarga merantau keluar, Farah Ariqah bukti kejayaan terima Hadiah Kecemerlangan Anak Sabah - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 Oktober 2024 - Farah Ariqah Puddin, 24 yang merupakan anak sulung kepada pasangan Puddin Man, 56 dan Siti Rajiah Muslimin, 56, memilih untuk memecahkan tradisi keluarga untuk menyambung pengajian di luar Sabah.