Impian jadi nyata, Norfatihah Mazuki raih Hadiah Penyelidikan Pascasiswazah - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 - Bukan berasal dalam kalangan keluarga yang senang telah membakar semangat dan motivasi buat Norfatihah Mazuki, 29 untuk melanjutkan pelajaran hingga ke peringkat ijazah doktor falsafah (PhD) di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).