Kang Q Huat raih Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) - Noraini, Yusoff (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Graduan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Awam, Kang Q Huat, 24, tidak menyangka akan terpilih selaku penerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19.