Pelajar Kelas Peralihan bukan halangan Nur Zurlaikha raih Anugerah Kecemerlangan Dimension Sdn. Bhd. UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Nur Zurlaikha Mohammad Shaffee, 25 yang dulunya merupakan pelajar kelas peralihan telah membuktikan bahawa dirinya boleh berjaya hingga meraih Anugerah Kecemerlangan Dimension Sdn. Bhd. di Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19 hari ini.