Perpustakaan UMPSA pilihan utama penerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) ulang kaji pelajaran - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 Oktober 2024 – Sepanjang empat tahun pengajian, hampir setiap hari, penerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Khoo Zheng Hao, 24 menjadikan Perpustakaan UMPSA Kampus Gambang sebagai tempat utama beliau mengulang kaji pelajarannya