Kaedah Hitungan Tempoh Enam Bulan Dua Lahzah Bagi Anak Tak Sah Taraf Serta Furu' Masa'il - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (2013)
Kertas kerja ini memberikan pendedahan kepada kaedah hitungan sebenar dan alternatif bagi tempoh yang disebut dalam kalangan sarjana Fiqh Islam sebagai enam bulan dua lahzah, membabitkan isu anak tak sah taraf.