Graduan UMPSA perlu miliki pemikiran global – Pesan Pro-Canselor, Tan Sri Dato’ Sri (Dr.) Abi Musa Asa’ari - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 – Pro-Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Tan Sri Dato Sri (Dr.) Abi Musa Asa’ari menitipkan pesanan kepada para graduan, agar perlu menjadi individu holistik dan mahir dalam bidang yang diceburi, beretika, dan memiliki pemikiran global.