Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation milik Jeevanraj - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 - Menerima Anugerah Dekan sepanjang pengajian di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), graduan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Pengurusan (Infrakstruktur) dengan Kepujian dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA), Jeevanraj a/l Selvaraj, 25, berbangga menjadi antara penerima anugerah sempena Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-19 yang berlangsung hari ini.