Kekurangan bukan halangan Muhammad Adhwa berjaya genggam ijazah - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 – Muhammad Adhwa Mohd Salemi, 24, membuktikan kekurangan dirinya bukanlah batu penghalang untuknya terus berjaya mengenggam ijazah dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19.