Pasangan kembar tidak seiras Safrizal dan Safrina teruja terima ijazah UMPSA bersama - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG 26 Oktober 2024 - Pasangan kembar tidak seiras mencipta kenangan indah apabila berkongsi pentas bersama meraikan majlis graduasi mereka di Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19.