Hasya Najihah terima Anugerah Kecemerlangan Akademik Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 - Hasya Najihah Mohd Ghazali, 21, yang memperoleh Purata Nilai Gred Kumulatif (CGPA) 3.23 tidak menyangka menerima Anugerah Kecemerlangan Akademik Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) yang disampaikan Pro-Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Tan Sri Dato’ Sri (Dr.) Abi Musa Asa’ari bagi sesi kedua dalam Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-19.