Loo Chang Herng terima Anugerah Naib Canselor UMPSA, kejar impian bergelar Jurutera Perisian - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Dipilih sebagai penerima Anugerah Naib Canselor di Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19 yang berlangsung hari ini, Loo Chang Herng, 24 begitu teruja dan gembira apabila menerima anugerah tersebut daripada Pro-Canselor, Kebawah Duli Paduka Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah ibni Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah.