Leong Ying Foo sambung PhD kerana minat yang mendalam terhadap Penyelidikan - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 25 Oktober 2024 – Minat yang mendalam terhadap bidang penyelidikan telah mendorong seorang penyelidik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) iaitu Leong Ying Foo, 26 untuk menceburi bidang tersebut ketika pengajiannya di universiti ini.