Pro-Canselor UMPSA, KDPM Tengku Mahkota Pahang titah graduan jaga tingkah laku dan integriti - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Kebawah Duli Paduka Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, Pro-Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bertitah agar graduan menjaga tingkah laku dan integriti.