UMPSA sambut Bulan Integriti dan lancar buku Strategi Pembanterasan Rasuah Organisasi (OACS) - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 22 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini menyambut Bulan Integriti dan melancarkan buku Strategi Pembanterasan Rasuah Organisasi (OACS) peringkat universiti.