UMPSA laksanakan pemberian opsyen SSPA - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2024)
PEKAN, 21 Oktober 2024 – Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM), Jabatan Pendaftar, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melaksanakan sesi serahan borang opsyen Sistem Saraan Perkhidmatan Awam (SSPA) kepada seluruh warga kerjanya.