UMPSA dan MIDA memperkukuh kerjasama dalam sektor pembuatan, kejuruteraan dan teknologi - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 16 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memperkukuh hubungan kerjasama dengan rakan industri menerusi pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) di antara UMPSA dengan Malaysian Investment Development Autjority (MIDA) yang turut melibatkan Malaysian Technical University Network (MTUN) dengan 15 rakan industri hari ini.