Kembara TVET UMPSA@Kuala Krau sebarluaskan Pendidikan Inklusif - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA KRAU, 11 Oktober 2024 - Program Kembara TVET UMPSA@Kuala Krau bukan sahaja bertujuan untuk mempromosikan kelebihan pendidikan TVET, malah juga untuk mendekatkan masyarakat umum dengan potensi serta peluang yang ditawarkan melalui bidang ini.