UMPSA jalin kerjasama dengan SMK Kuala Krau buka peluang kepada pelajar inklusif - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA KRAU, 11 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjalinkan kerjasama erat dengan Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Krau, Temerloh dalam usaha memberi manfaat terhadap kemenjadian murid, peluang melanjutkan pengajian ke peringkat tinggi, pembelajaran STEM, inovasi dan kemasyarakatan serta meningkatkan pembangunan kompetensi guru dan anggota kumpulan pelaksana (AKP).