UMPSA santuni pelajar inklusif di SMK Kuala Krau sempena Kembara TVET - Noraini, Yusof (UMPSA, 2024)
KUALA KRAU, 11 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyantuni pelajar inklusif Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Krau bersempena dengan Kembara TVET UMPSA baru-baru ini.