UMPSA beri latihan Asas Reka Bentuk Digital kepada pelajar SMK Kuala Krau sempena Kembara TVET - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA KRAU, 11 Oktober 2024 -Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memberi latihan Asas Reka Bentuk Digital kepada para pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Kuala Krau bersempena dengan Kembara TVET UMPSA@Kuala Krau baru-baru ini.