Malam Gema Insan buka tirai Expokonvo UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PAYA BESAR, 12 Oktober 2024 - Lebih 3,000 warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan warga Pahang membanjiri Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang bagi menyaksikan Malam Gema Insan Di Bawah Langit Aman yang diadakan bersempena Expokonvokenyen UMPSA 2024.