UMPSA perkenalkan Asas Penerbangan Dron sempena Kembara TVET@Kuala Krau - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
KUALA KRAU, 11 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al- Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah mengerakkan inisiatif bagi memperkasakan TVET dalam kalangan pelajar sekolah dengan penganjuran Kembara TVET@Kuala Krau.