ChM. Dr. Wan Norfazilah bangunkan LabQuest bagi meningkatkan pemahaman pelajar terhadap pengurusan kualiti makmal - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
PEKAN, 14 Oktober 2024 – Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), ChM. Dr. Wan Norfazilah Wan Ismail, 36 telah membangunkan permainan papan yang dinamakan LabQuest bagi mengatasi kesukaran pelajar untuk memahami konsep pengurusan kualiti makmal melalui kaedah kuliah dan pembelajaran teori,