UMPSA kekal universiti teknikal nombor satu terbaik negara - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
PEKAN, 10 Oktober 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) kekal universiti teknikal terbaik negara apabila berada di tangga teratas di kedudukan nombor satu terbaik dalam kalangan Rangkaian Universiti-universiti Teknikal Malaysia (MTUN) untuk tiga tahun berturut-turut.