Kampus UMPSA kembali meriah dengan permulaan semester baharu - Jamilah Bebe, Mohamad; Asiah, Kassim (UMPSA, 2024)
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang terletak di negeri Pahang mempunyai dua kampus iaitu di Pekan dan Gambang. Suasana kampus yang nyaman dilengkapi dengan pelbagai kemudahan menjadikan Universiti Teknologi Terunggul ini pilihan utama mahasiswa mahasiswi menyambung pengajian mereka.