Stadium General (Scholars Talk) di Universitas Ahmad Dahlan (UAD) kupas isu ekonomi kitaran dan pengurusan sisa pintar Malaysia dan negara-negara maju - Azizul Helmi, Sofian (UMPSA, 2024)
Yogyakarta, Indonesia, 25 September 2024 – Universitas Ahmad Dahlan (UAD) baru-baru ini menjadi tuan rumah kepada program mobiliti pelajar Engineering Exchange CHEST X MECHAPRO yang melibatkan seramai 20 orang pelajar daripada Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP) dan Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).