Majlis Sambutan Maulidur Rasul Peringkat UMPSA meriah dan penuh warna-warni - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 9 Oktober 2024 - Majlis Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) disambut penuh meriah dengan perarakan berwarna-warni bertemakan ‘Al-Falah Pemacu Malaysia MADANI’.