Transformasi TVET sebagai Ekosistem Pelancongan Pendidikan Global - Mohammad Affendy, Omardin (UMPSA, 2024)
Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) mengambarkan proses pendidikan dan latihan yang menjurus ke arah pekerjaan dan menekankan amalan industri dalam pelbagai bidang berkaitan. TVET sering diperdebatkan di peringkat nasional khususnya di Pendidikan Pengajian Tinggi.