UMPSA dan NIT Yonago College memperkukuh hubungan melalui program Edu-Tourism Summer Programme 2024 - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 10 September 2024 – Seramai 11 orang pelajar yang diiringi Profesor Morita Shiota dari National Institute of Technology (NIT), Yonago College, Jepun menyertai Edu-Tourism Summer Programme 2024 anjuran Pusat Hubungan Antarabangsa (PuHA), UMPSA pada 4 hingga 10 September 2024.