Simposium Elsevier-MTUN fokus pendekatan AI dalam memantapkan kualiti pengajaran dan pembelajaran - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 30 September 2024 - Penganjuran Simposium Elsevier MTUN Ke-3 sempena Hari Akademia 2024 anjuran Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Elsevier baru-baru ini memfokuskan pendekatan kecerdasan buatan (AI) dalam memantapkan kualiti pengajaran dan pembelajaran terutama dalam Rangkaian Universiti-universiti Teknikal Malaysia (MTUN).