1,576 pelajar baharu daftar di UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 September 2024 - Seramai 1,576 pelajar baharu Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mendaftar bagi sesi ambilan kali ini.