150 pelajar baharu terima Insentif Kecemerlangan UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 29 September 2024 - Seramai 150 pelajar lepasan diploma, matrikulasi, politeknik, Kolej Vokasional dan Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) yang cemerlang dan terpilih untuk mengikuti pengajian di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima Insentif Kecemerlangan Yayasan UMPSA bagi sesi akademik pada tahun ini.