Pelajar UMPSA memartabatkan seni tari tradisional Melayu di Islamabad, Pakistan - Noor Afiza, Mohd Asmi (UMPSA, 2024)
ISLAMABAD, 12 September 2024 – Seramai empat orang pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) diundang ke Islamabad, Pakistan sempena sambutan Hari Kemerdekaan Ke-67 dan Festival Makanan Malaysia anjuran Suruhanjaya Tinggi Malaysia (STM) dengan kerjasama Hotel Serena, Islamabad pada 3 hingga 12 September 2024 baru-baru ini.