3 Pegawai Kadet UMPSA dinobat sebagai Pegawai Kadet Terbaik PALAPES - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 24 September 2024 – Seramai tiga orang pegawai kadet PALAPES Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima anugerah tertinggi sebagai Pegawai Kadet Terbaik dalam kategori PALAPES Darat, Laut dan Udara sempena Istiadat Pentauliahan Diraja Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Awam (UA) Ke-42 di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) baru-baru ini.