Program ‘Jom Sihat Bersama Naib Canselor’ tingkatkan kecergasan fizikal dan mental staf UMPSA - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 25 September 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah menjayakan program ‘Jom Sihat Bersama Naib Canselor’ yang merupakan antara inisiatif yang dicetuskan bagi menyahut seruan Naib Canselor UMPSA, Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin mengenai kepentingan work-life balance dalam usaha menangani masalah peningkatan bebanan Penyakit Tidak Berjangkit (Non Communicable Disease) di UMPSA.