20 peserta sertai Camp Survival anjuran UMPSA dan PPDK DAMAI Pekan - Fara Hazlini, Mohd Som (UMPSA, 2024)
PEKAN, 23 September 2024 – Seramai 20 orang peserta telah menyertai Program Camp Survival anjuran Unit Perkhidmatan Orang Kurang Upaya, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (OkUMPSA) dan Pertubuhan Pemulihan Dalam Komuniti (PPDK DAMAI) Pekan di Taman Rekreasi Air, UMPSA Pekan.